Falusi szomszédolás

Szavazás átlaga: 7.92 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 17.
Hossz: 10 612 karakter
Elolvasva: 560 alkalommal
Géza bácsi a szomszédunk volt a falunkban, és az öreget mindenki kedvelte. 67 éves volt, de nem az a totyogós vénember, hanem a jó kedélyű, aktív és mindig vidám úriember, akivel még ifjúságom ellenére is szívesen elbeszélgettem. Őszes haja, nagy tenyerei, méretes pocakjával igazi vidéki, aki nem sajnál megitatni senkivel egy kis pincehideg borocskát.  
  Gyakran jártam át hozzá szabadidőmben egy kis mellékesért, segítettem neki az udvarán, a fészerben, amikor épp kellett valami, ő pedig busásan megfizetett. Azon a nyáron kegyetlen kánikula volt, én pedig fűnyírásra szerződtem hozzá aznap. Délután volt, nagyrészt már árnyékba merült udvarán azonban a kis hűvös ellenére is nagyon izzadtam, így a végére már csak rövidnadrágban pakoltam el a gépet. Az öreg már a teraszon várt, asztalán egy kancsó vörössel. Szinte szégyelltem verejtékemet, alig mertem leülni mellé a padra, összeizzadni az arra terített párnát.  
 -Semmi baj – mondta, mosolyogva – gyorsan igyál egy pohárral.
 Ezt megfogadtam, és valóban máris nyugodtabb lettem. Fürdőköpenyben volt, nemrég végzett a tisztálkodással, kellemes illat lengte körül. Közölte velem ellentmondást nem tűrően, hogy most elmegyek lezuhanyozni, aztán kifizet. Tiltakoztam ugyan, hogy itt lakom a szomszédban, majd mindjárt otthon ráérek fürödni, de kötötte az ebet a karóhoz, hogy maradjak és utána még a kellemes hűsben. Ímmel-ámmal belementem, bevezetett a fürdőszobába. Lakása meglepően tiszta és rendezett volt, nem olyan nagypapás, hanem modernebb. Jól esett a szinte hideg vizes zuhany, bár hiányoltam a tusfürdőt, csak szappant találtam. Alapos sikálás után újjászületve, izzadt holmijaimat az odakészített szatyorba gyűrve egyedül csak rövidnadrágom vettem vissza, majd kiültem megpihenni mellé. Iszogattunk, jókat nevettünk, kérdezgetett a volt barátnőmről, szóval afféle férfias félpajzán társalgás folyt, amikor egyszerre csak meglepő természetességgel az ágyékomra tette kezét és finoman simogatni kezdte a péniszemet.   Megfagyott bennem a vér, ledermedtem, hirtelenjében nem is tudtam, mit csináljak... Hazudtam volna magamnak, ha azt mondom, nem esett jól. Nagy keze szakavatottan és gyengéden elérte a puha anyagon keresztül, hogy pillanatok alatt kőkemény legyek.
– Ééén most azt hiszem, mennem kéne – motyogtam, bár nem igazán mozdultam. Keze becsusszant nadrágom alá és megmarkolta a dákómat...
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.92 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kaliban
2024. április 17. 17:57
#3
Nagyon szépen megírt, érzéki, izgató történet.
A fiú érzelmi változásának bemutatása remekül sikerült. Nekem nagyon tetszett, gratulálok! 10p
Az utolsót fél mondat miatt pedig reménykedem, hogy lesz folytatás is.
2
veteran
2024. április 17. 03:41
#2
Keményen vezette be a homok világába.
0
T
Törté-Net
2024. április 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1